От Извора да черпя с пълни шепи
Вселенска мъдрост искам всеки ден!!!
Да търся лек за грешките нелепи,
измъчващи душите в теб и мен!!!
Аз искам с обич да те излекувам,
да видиш слънцето през моите очи!
В страни Вълшебни с тебе да пътувам!
Мелодия в сърцето ти чрез мойто да звучи!
Тя, чистата ми обич, е безкрайна,
премазва злото, пътища строи!
Тя черпи Мъдрост чиста и омайна,
с нежност ни води към прекрасни старини!!!
28.08.2012г. - В
© Валентина Харизанова Todos los derechos reservados