24.02.2013 г., 19:34 ч.

Неизчерпаемият извор 

  Поезия » Философска
622 0 5

  От Извора да черпя с пълни шепи

  Вселенска мъдрост искам всеки ден!!!

  Да търся лек за грешките нелепи,

  измъчващи душите в теб и мен!!!

 

  Аз искам с обич да те излекувам,

  да видиш слънцето през моите очи!

  В страни Вълшебни с тебе да пътувам!

  Мелодия в сърцето ти чрез мойто да звучи!

 

  Тя, чистата ми обич, е безкрайна,

  премазва злото, пътища строи!

  Тя черпи Мъдрост чиста и омайна,

  с нежност ни води към прекрасни старини!!!

 

 

           28.08.2012г. - В

© Валентина Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??