За много несполуки във живота съжалявам
и често губя своята надежда свята.
И много неживени Коледи след сянка си оставям,
за да дойде краят - целият в "позлата".
Не съм желала аз живот такъв,
обръщам се и самота след мойте стъпки.
Вървях и извървях аз своя път,
отпивах от утайката с големи глътки.
Да, щастието нейде съществува,
но в мен не беше, в моето сърце.
Може би тайно някому робува -
не топли в нощ студена майка и дете.
И не почука ти, Нещастнико,
на мойта счупена врата.
Не ми прошепна в мрака чакащо,
че в Коледната нощ се случват чудеса...
Не пропилявайте дори миг от своя живот, не правете компромис със щастието си. Живейте живота си така, че след като се обърнете да кажете, че сте го изживели достойно и наистина да е така. Обичайте близките си и им го показвайте... Желая ви много здраве, щастие и любов. Ценете ги повече! Честита Коледа!!!
© Петя Боянова Todos los derechos reservados