6 oct 2010, 13:42

Неизменна 

  Poesía » De amor
567 0 7

 

Есенна, с коси от тънка свила,

пролетна, разцъфнала във стих,

късно ли след мен си се родила,

аз ли, закъснял, се появих?

 

 

Не признава любовта години!

Избуява като житен клас

и бушува в райските градини,

и над нея няма никой власт.

 

 

А сезоните ще се повтарят

и дърветата ще раждат плод.

Неизменна само ти оставаш,

закъсняла... и без край... любов.

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??