11 jun 2006, 23:34

Неизпратено писмо 2 

  Poesía
864 0 7
  Сякаш вчера беше,
когато ръцете сплетохме за пръв път...
Сякаш вчера беше,
когато сърцата сляхме
и заедно поехме по съдбовния път...
Броени дни остават до нашата раздяла,
а ти си все тъй далечен и студен.
Прегърниме силно! Кажи ми колко много ме обичаш!
Света в краката ми свали!
Нека до край да се отдадем на мига - да почувстваме неподправена и чиста наслада!...
  Умирам от любов... Погали със нежност страдащата ми душа!...
  ОБИЧАМ ТЕ!...

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??