28 abr 2015, 7:54

Нежен шепот 

  Poesía » De amor
492 0 2

                                                                  Нежен шепот

 

Музика нежна и малко тъжна

събужда моя зов в зори.

Сърцето започва силно да тупти

от умиление към теб.

Сладостно усещам гореща тръпка

и пеперуден шепот ме гъделичка,

потапя ме в опиваща нежност.

Тъжна музиката продължава,

душата ми до твоята се доближава.

Усещаш ли моя трепет ти?

Какво е това чувство,какво?

Нещо по-вече от любов, нали?

Заспивам сама, но ти си в мен

в мисли, прегръдки и свидна любов.

Чакам близост и богослов

за миг да отпусне гърдите.

Умът ми,молещ от жажда,

устните тихо шептят!

Слънце мое, любов моя,

сърце мое...

Отговор идва толкова  чакан!

"Обичам те и аз!"

И от тази нежност подарена

душата ми литва в небесен простор.

Сутрин се събуждам молеща,

преплела ръце в молитва

и отново търся нежността ти,

парченце щастие да ми  подариш.

Аз успявам ли да стопля нежно

сърцето ти с моята любов?

Толкова ми става леко.

Не спирай, свиден мой, не спирай...

Всяка утрин дарявай ме с твоето сърце.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Проблема е техен ,а не мой.Аз имам нежна душа и не внасям грубосиискам нежност и давам такава.Благодаря ти колега.
  • Необходими са стихотворения за нежност. Уви, хората вече озверяха, та едва ли някой ще схване за какво говориш
Propuestas
: ??:??