27 jun 2008, 16:54

"... нежна е и щедра..." 

  Poesía » Formas orientales
617 0 3
 

"... нежна е и щедра

тази вечер тъмнокоса..."

 

Целувай перлите в косите и,

заклевам те - не говори и не тъжи.

Не се отказвай, продължавай!

Попивай бавно сълзите и!

 

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??