27.06.2008 г., 16:54 ч.

"... нежна е и щедра..." 

  Поезия » Източни форми
614 0 3
 

"... нежна е и щедра

тази вечер тъмнокоса..."

 

Целувай перлите в косите и,

заклевам те - не говори и не тъжи.

Не се отказвай, продължавай!

Попивай бавно сълзите и!

 

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??