…
Нежна е нощта
Така и трябва. Всеки се нуждае от любов.
Нека е платена, щом ти трябва
да избягаш от бита на остров нов.
Циганка най-явно те ухажва,
бродиш пак на гара без билет.
Кривнеш ли по тъмната ѝ пазва,
ще те стигне бой и лошав дерт.
Нежна е нощта.
На таблата креватна
двойка лебеди като въпрос мълчат.
Тайната им сигурно е много тайна.
Няма петънце ръжда и цвят.
© Христина Комаревска Todos los derechos reservados