10.09.2017 г., 23:31 ч.

Нежна е нощта 

  Поезия » Философска
349 2 1

Нежна е нощта

Така и трябва. Всеки се нуждае от любов.

Нека е платена, щом ти трябва

да избягаш от бита на остров нов.

 

Циганка най-явно те ухажва,

бродиш пак на гара без билет.

Кривнеш ли по тъмната ѝ пазва,

ще те стигне бой и лошав дерт.

 

Нежна е нощта.

На таблата креватна

двойка лебеди като въпрос мълчат.

Тайната им сигурно е много тайна.

Няма петънце ръжда и цвят.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??