25 mar 2018, 19:43

Нежна е пролетта... 

  Poesía » De amor, Del paisaje, Filosófica
662 0 2

Внезапно пролетта подава своя зов
напомнящ ни на женската копнежност,
на обич, на усмивка и… любов,
на песен и на цвете,
и на
нежност…

 

Силвена Гоман

© Силвена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??