Нежна любов, нежна нощ и луна,
топли ръце, топла ласка,
ти до мен и аз шептя.
Шептя нежни слова за любовта.
Ти остани при мен,
при мен остани.
Нежна любов, радост и зов.
В късния час мен докосни.
Целувай ме ти, изгарям от страст.
Нежна любов, с нея летя.
Нежна любов, с нея горя.
Топли ръце, топли очи,
сънувам те аз, сънувай ме ти.
© Петя Ченкина Todos los derechos reservados