Нежна нощ и много любов,
аз до теб съм, ти до мен.
Спи градът и двама сега
сме щастливи с любовта.
Ти ме гледаш, гледам те аз.
Душите ни говорят без глас.
Ти ме гледаш, казваш сега -
любовта е дошла.
Ти не казваш нищо сега,
ръцете ти даряват любов.
Аз ти вярвям в нощта,
любовта е дошла.
© Петя Ченкина Todos los derechos reservados