2.06.2009 г., 19:52 ч.

Нежна нощ 

  Поезия » Любовна
444 1 0

Нежна нощ и много любов,

аз до теб съм, ти до мен.

Спи градът и двама сега

сме щастливи с любовта.

Ти ме гледаш, гледам те аз.

Душите ни говорят без глас.

Ти ме гледаш, казваш сега -

любовта е дошла.

Ти не казваш нищо сега,

ръцете ти даряват любов.

Аз ти вярвям в нощта,

любовта е дошла.

 

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??