Тъгата в твоите очи,
тиха музика звучи,
ах, тези очи...
Сълза след сълза,
пее нежно душата,
ах, тази душа...
Изпивам с целувка
сълзите в милувка,
ах, тази целувка...
Пея твоята песен
в тиха импресия,
ах, тази песен...
Сълза си в очите ми,
тъжни, обичаниq
ах, как са обичани...
Сълза след любов,
нежност, живот,
ах, тази любов...
© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados