4 дек. 2007 г., 11:17

Нежна песен... 

  Поэзия » Любовная
1807 0 40

 

 

                   Тъгата в твоите очи,

                   тиха музика звучи,

                   ах, тези очи...

                   

                   Сълза след сълза,

                   пее нежно душата,

                   ах, тази душа...

                                             

                   Изпивам с целувка

                   сълзите в милувка,

                   ах, тази целувка...

                                             

                   Пея твоята песен

                   в тиха импресия,

                   ах, тази песен...

                                             

                   Сълза си в очите ми,

                   тъжни, обичаниq

                   ах, как са обичани...

                                             

                   Сълза след любов,

                   нежност, живот,

                   ах, тази любов...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??