21 nov 2021, 14:22

Нежна тръпка 

  Poesía » De amor
450 0 0

Нежна тръпка ме обгърна,

помня още усмивката твоя,

в моето слънце се превърна,

нощем си звездите в безброя.

 

Не искам от теб плът,

а ангел свят и бял,

чист да стане светът,

на греха да е устоял.

 

Щях да съм блажен

ако просто моя беше,

че аз за теб съм роден,

затуй съм безутешен!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??