Нежна тръпка ме обгърна,
помня още усмивката твоя,
в моето слънце се превърна,
нощем си звездите в безброя.
Не искам от теб плът,
а ангел свят и бял,
чист да стане светът,
на греха да е устоял.
Щях да съм блажен
ако просто моя беше,
че аз за теб съм роден,
затуй съм безутешен!
© Георги Все права защищены