3 ene 2007, 20:37

Нежна утрин 

  Poesía
794 0 8

 

 

 

 

Слънцето ни сварва голи,

спяща нежност в утринта,

протяга се през сивкавите щори,

и докосва сънени тела.

 

Нежно по клепачите почуква,

свито в миглите трепти,

съня под ласките му се пропуква,

отварям за живот очи.

 

И ти си будна, погледите ни се срещат,

усмихваш ми се, двамата мълчим,

главата си до твоята намествам,

хайде още мъничко да полежим.

 

Гледам те, дори не мигвам,

имаш най-красивите очи,

от устните ти алени отпивам,

ръката ми по тялото пълзи.

 

Нежна утрин - най-красива си тогава,

гола, сънена до мен лежиш,

гледам те - не ми се става,

искам вечно този миг да продължи.

 

 

 

 

 

 

© Деян Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??