13 ago 2017, 0:40

Нейнито лято 

  Poesía » De amor
493 0 1

Приличаше на лято,
рошава коса и тяло непознато.
Усмивка лъчезарна и широка,
разходки вечер без посока.
Поглеждаш я различна,
малко дива, нелогична.
Доближаваш я и бяга:
"Аз съм достатъчно...на себе си!"
Не иска вече да обича,
лед огън не привлича..."


Dahlia Noir

© Черната Далия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??