Aug 13, 2017, 12:40 AM

Нейнито лято 

  Poetry » Love
480 0 1

Приличаше на лято,
рошава коса и тяло непознато.
Усмивка лъчезарна и широка,
разходки вечер без посока.
Поглеждаш я различна,
малко дива, нелогична.
Доближаваш я и бяга:
"Аз съм достатъчно...на себе си!"
Не иска вече да обича,
лед огън не привлича..."


Dahlia Noir

© Черната Далия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??