13 авг. 2017 г., 00:40

Нейнито лято 

  Поэзия » Любовная
485 0 1

Приличаше на лято,
рошава коса и тяло непознато.
Усмивка лъчезарна и широка,
разходки вечер без посока.
Поглеждаш я различна,
малко дива, нелогична.
Доближаваш я и бяга:
"Аз съм достатъчно...на себе си!"
Не иска вече да обича,
лед огън не привлича..."


Dahlia Noir

© Черната Далия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??