27 ene 2012, 15:02

Нежно ласо 

  Poesía
590 0 6

 

Нощта изпъна нежната си  струна

и увисна в прегръдката до мен,

тялото ми сладко се отпусна

и запламтя като пролетен ден.

 

От градината ми райска  на сърцето

открадна най-дъхавото цвете

и тръгна на душата из полето,

да го милва нежно с  ветровете.

 

Като аромат от цъфналите вишни

натежават чувствата във мен,

притискат ме като клон разлистен

до твоя образ, в гърдите  вкоренен...

 

Избухва в пламък пак небето,

изплело от  бисерните си ресни

ласото ни нежно, със което

уловихме нашите мечти.

© Миночка Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??