29 may 2021, 22:56

Нежност 

  Poesía » Del paisaje
1089 1 1

Вечер тиха и красива
със дантела от звезди,
цялото небе покрила
та до утре то да спи.

 

Между тях от где изплува
светла пълната луна
и звездите я целуват
радостни - при тях дошла.

 

А пък тука от Земята
със омаяни очи
от  звездите и луната
палим да горят искри.

 

И разнежени ще срещнем
замечтани пак нощта.
Грешни или пък безгрешни
ще потърсим топлина.

© Ани Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??