4 jun 2009, 12:05

Нежност, в необятна нощ 

  Poesía » De amor
586 0 0

 

 

В нежен стон

прегръдка, плаха.

Ръцете с нежност

обхождат нашите тела.

Погълнати в мрака

от необятната синева.

 

Само тихите

приглушения на

минаваща тълпа

се чуваха някъде в мрака.

 

А целувките твои

сладки, ставайки

все по-страстно жарки.

Погълнати в мрака

от необятната синева

 

Опитвайки да открием

насладата от страстта.

Погълнати в мрака,

от необятната синева.

 

04.06.2009

© Христо Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??