21 oct 2008, 20:26

Нека бъда твоето цвете 

  Poesía » De amor
794 0 1
 

1. Само твоя искам да бъда -

твоето Слънце и твойта Луна.

В прегръдките ти като алено цвете

да цъфтя в деня и нощта.

 

2. Искам да бъда аз „твоето" цвете -  

недокосвано  нейде от друг,

откъснато нежно и крехко -

разцъфтяло за своя съпруг.

 

3. Нека то твоя дом да краси,

да те подкрепя и носи късмет.

Да внася аромат в трудните дни -

в радост и болка да бъде до теб.

 

4. Но когато започне да вехне

и с годините да отроннва лист по лист,

ти още обичай своето цвете -

вече не толкова алено, но цъфтяло само за теб.

© Птица Жар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много е красиво.
    Желая ти да си това цвете за някой и то за цял живот.
Propuestas
: ??:??