8 feb 2008, 17:07

Нека бъде Светлина 

  Poesía » Filosófica
818 0 3

Огромно е злото, Господи, на твоята земя

и проводници негови стават твоите деца.

Мили братя и сестри, спрете и на

злостната змия главата й смажете.

 

Стига Рокфелеровци разни и евреи самозвани,

знайте, че не сте вий богоизбрани.

Стига се развявали черния байрак,

сеещ кофликти, смърт, войни и смрад.

 

Удари часът на нашата разплата,

събудени от поредната ви психоатака,

ние си искаме земния рай и на вашето

безумие слагаме край.

 

Нека бъде Светлина!

И всички ние да прогоним Луцифер

далеч във вечната тъма.

И сам в своите вериги окован, безсилен

и сломен, завинаги обезоръжен.

 

И ето, дойде дългоочаквания ден,

в който нашият Създател окрилен,

прегърна своите безброй чеда,

дарявайки им мир, любов и Светлина!

 

Ех, земя прекрасна, майчице страдална,

моля те прости ни и благослови

и нека отново в тебе Рая разцъфти!

© Йорданка Серафимова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прекалено декларативно звучи, за да е поезия, по-скоро е манифест, декларация, прокламация или нещо подобно.
  • Поздрави за силния стих,Данче!!!
  • Нека бъде Светлина
    !!!!
Propuestas
: ??:??