Огромно е злото, Господи, на твоята земя
и проводници негови стават твоите деца.
Мили братя и сестри, спрете и на
злостната змия главата й смажете.
Стига Рокфелеровци разни и евреи самозвани,
знайте, че не сте вий богоизбрани.
Стига се развявали черния байрак,
сеещ кофликти, смърт, войни и смрад.
Удари часът на нашата разплата,
събудени от поредната ви психоатака,
ние си искаме земния рай и на вашето
безумие слагаме край.
Нека бъде Светлина!
И всички ние да прогоним Луцифер
далеч във вечната тъма.
И сам в своите вериги окован, безсилен
и сломен, завинаги обезоръжен.
И ето, дойде дългоочаквания ден,
в който нашият Създател окрилен,
прегърна своите безброй чеда,
дарявайки им мир, любов и Светлина!
Ех, земя прекрасна, майчице страдална,
моля те прости ни и благослови
и нека отново в тебе Рая разцъфти!
© Йорданка Серафимова All rights reserved.