12 sept 2006, 20:21

Нека споменът гори 

  Poesía
715 0 1

 

Образът остана само снимка,
картина на моментния екстаз,
Нима това е само примка,
завързала ни за измисления хаос?

Нека пътувам без следи,
без чужди дири да описвам.
Нека споменът гори,
с образ тъй далечен, никому не липсвам.

© Ами Тола Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??