Образът остана само снимка,
картина на моментния екстаз,
Нима това е само примка,
завързала ни за измисления хаос?
Нека пътувам без следи,
без чужди дири да описвам.
Нека споменът гори,
с образ тъй далечен, никому не липсвам.
© Ами Тола Все права защищены