28 jul 2009, 20:04

Нека я има 

  Poesía » De amor
573 0 3

 

                                                Нека я има

 

                                      Любовта ни е бездомна

                                         и безразсъдно сама.

                                       А светът ни напомня

                                           на овъглена гора.

                                        Бягаме от мечтите си.

                                         Затваряме се в деня,

                                         а вечер прегръщаме

                                           неонова светлина.

                                         Уж всичко е вече ясно,

                                         като раждането и смъртта.

                                         И все пак дано останат

                                          поне небесните светила.

                                            Wali. (Виолета Томова)

                                               

                     

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??