26 ene 2013, 11:25

Нелепо 

  Poesía » Otra
913 0 3

Ето тръгваш... затворена страница

ще са чувствата, само след миг.

Гордостта, тази нагла безсрамница,

в мен заключи и вопъл и вик.

 

Ще разголя пред тебе душата си,

ще ти кажа: "Не тръгвай, поспри!",

но мълча, зъби стиснала, плачейки...

Ще съм силна макар да боли!

 

Заслепена до лудост - отричам -

със замах сривам нашия свят...

Не признавам, че още обичам...

а гори във сърцето ми ад.

 

И познат се разгръща сценарий -

нараняващ, отровен... горчи,

и предсмъртно ранена душата ми -

не, не моли, а гордо мълчи.

 

Беше просто... едничко: "Обичам те!" -

хепи енд и вълнуващ финал.

Просто бе, но мечтите погребахме,

любовта си убихме без жал.

 

Със юмруци и челюсти стиснати,

продължихме напред... суета.

Пепелище остана след пламъка.

Буци лед - две самотни сърца.


С. Кръстева

 


 

 

© Силвия Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??