16 dic 2007, 13:40

Нелюбов 

  Poesía » De amor
848 0 13



                        От сутринта те викам непрестанно -
                        реките бълват с тинята си кръв
                        и давят радостта в безбрежно пладне,
                        и зверовете, за плача ни гладни,
                        оглозгват хищно всеки стон последен.

                        Бедняк дойдох. И си отивам беден...

© Кети Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??