Ех, мила моя... Спри да плачеш!
Мъжете са говеда, до един.
Ако си пряма, все ги плашиш,
а влюбиш ли се - бягат яко дим.
Виж моите мъже! Трагедия!
Не, че нещо... аз съм придирчива.
Та първият извика медия -
да се похвали, че съм... сговорчива.
А вторият!? Бе много мил и силен.
В леглото беше като ураган.
Е, нещо куцаше му... Бе безстилен.
След месец мушна се под чужд юрган.
После!? Наркоман. Кариерист. Женкар.
Бездарен. Инфантилен. Самовлюбен.
О, опитах и с умник. Страхотен зар!
Пейсмейкърът се скапа (бе си счупен).
Какво ме зяпна? Май не плачеш вече!?
Мъжът ти бил пияница, дзифтар!?
Ей, там е кръчмата. Не е далече.
И барманът е дашен... Божи дар.
© Анна Станоева Todos los derechos reservados