Jan 7, 2010, 6:29 PM

Нема угодия (Хлъц!) 

  Poetry » Humour
1179 1 31

Ех, мила моя... Спри да плачеш!

Мъжете са говеда, до един.

Ако си пряма, все ги плашиш,

а влюбиш ли се - бягат яко дим.

 

Виж моите мъже! Трагедия!

Не, че нещо... аз съм придирчива.

Та първият извика медия -

да се похвали, че съм... сговорчива.

 

А вторият!? Бе много мил и силен.

В леглото беше като ураган.

Е, нещо куцаше му... Бе безстилен.

След месец мушна се под чужд юрган.

 

После!? Наркоман. Кариерист. Женкар.

Бездарен. Инфантилен. Самовлюбен.

О, опитах и с умник. Страхотен зар!

Пейсмейкърът се скапа (бе си счупен).

 

Какво ме зяпна? Май не плачеш вече!?

Мъжът ти бил пияница, дзифтар!?

Ей, там е кръчмата. Не е далече.

И барманът е дашен... Божи дар.

© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??