Детски плач раздира слуха ми
тъй немилостиво,
из дълбините на невинната душа
извира този плач -
страдание от другото страдание,
в което никой няма да го утеши
и ще прерасне
плача му през годините
във гняв към немилостивите,
които търсят любов
единствено за себе си.
Как се изкупват детските сълзи
не зная!
© Boyana Todos los derechos reservados