12 may 2024, 16:12

Немо 

  Poesía » Otra
155 0 0

Новият Кончита Вурст блесна ярко,

Европа нека се засрами поне малко!

Тя ли на ценностите децата ще учи,

небинарен ли ще ни бъде еталон,

после чудим се защо ще се закучи!

Просто защото живеем сред Содом!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??