12.05.2024 г., 16:12 ч.

Немо 

  Поезия » Друга
140 0 0

Новият Кончита Вурст блесна ярко,

Европа нека се засрами поне малко!

Тя ли на ценностите децата ще учи,

небинарен ли ще ни бъде еталон,

после чудим се защо ще се закучи!

Просто защото живеем сред Содом!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??