А търсех себе си ,в хаоса ,в нищото ,
намерих само спомени -горчиви и студени .
А търсех някого , у някого човешкото
намерих само болката ,омразата ,от егоизъм
породени .
А търсех хората ,които исках да познавам ,
намерих само подигравки ,детски смях .
Но всъщност само теб съм търсила ,
без да знам ,че ти си най -големият ми грях!
© Петя Боянова Todos los derechos reservados
стихотворение! Колкото са по кратки,
толкова повече казват стихоторенията,
стига да си намерил точните думи.Тук
е точно така,мисля че така трябва да
пишеш нататък, защото много ми харесва.
С много обич.