23 sept 2015, 22:33

Ненамерени думи 

  Poesía » De amor
507 0 0

Като айсберг, неповярвал в зимата,

насред море, залутал се във думи крайни,

мълча, стаила своите страхове,

усмивки цветни и наивни детски тайни.

 

Студът ще дойде глух като спасение,

сковаващ думи-пътища на зазоряване,

върху душите им, потънали в забвение,

да ме спаси от разтопяване.

 

22.09.2015

© Деница Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??