24 nov 2009, 10:38

Ненужна 

  Poesía
1119 0 4

Ненужна

 

Отмина вятърът лицето бледо.

Не искаше да губи своя чар,

като танцува с тази личност тъжна,

обвита в шал от прегоряла жар.

 

Отмина вятърът, но облакът остана.

Заплака тихо със сълзи от кал.

Опита се лицето да умие,

но се удави в локва от печал.

 

Лицето бледо сам-само остана

сред черна нощ и призрачна луна.

Кинжал заби в гърдите уморени

и се отдаде тихо на смъртта.

© Детелина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??