3 ago 2021, 7:18

Необяснимо е 

  Poesía
188 1 0

Необяснимо е,

но често не боли -

и болката

превърнахме във навик.

И любовта - 

и тя не ни спаси!

Как себе си

ще можем да опазим

без малко лудост?

© Ива Котине Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??