Aug 3, 2021, 7:18 AM

Необяснимо е 

  Poetry
185 1 0

Необяснимо е,

но често не боли -

и болката

превърнахме във навик.

И любовта - 

и тя не ни спаси!

Как себе си

ще можем да опазим

без малко лудост?

© Ива Котине All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??