3 авг. 2021 г., 07:18

Необяснимо е 

  Поэзия
189 1 0

Необяснимо е,

но често не боли -

и болката

превърнахме във навик.

И любовта - 

и тя не ни спаси!

Как себе си

ще можем да опазим

без малко лудост?

© Ива Котине Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??