Здравей, ми каза тя.
Здравей, отвърнах без усмивка.
Но сърцето се усмихна.
Не искам тя да узнае,
колко съм щастлив сега.
Защо не се обаждаш, ме попита пак.
Защото те обичам,
а ти ме имаш само за приятел.
Не ù го казах.
Но тя го знае.
Знае как и двамата бяхме
на вълната на страстта.
От тази страст се запали
едно огънче в мен, което и сега гори.
Огънчето на любовта.
© Наско кирилов Todos los derechos reservados