29 jul 2018, 22:12

Неочаквано 

  Poesía » De amor
461 0 0

Влиза с погледа особен,

в сърцето намира място,

разумът остава поробен;

любовта (напълно ясно) –

кой да устои е способен.

 

Нейният път е завързан –

сложна и никога не бърза,

закъснява, но иска чакане

и очаквано е неочаквана…

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??