Влиза с погледа особен,
в сърцето намира място,
разумът остава поробен;
любовта (напълно ясно) –
кой да устои е способен.
Нейният път е завързан –
сложна и никога не бърза,
закъснява, но иска чакане
и очаквано е неочаквана…
© Никица Христов All rights reserved.