31 ene 2013, 9:12

Неопределено 

  Poesía » De humor
683 0 0

Вися във въздуха и се поклащам
и харча време да размислям - 
Дали да литна или падна -
какво да взема да поискам?

 

Но трудно ми е да решавам
такива простички задачи.
Да литна аз се изкушавам,
но имам ли криле обаче?

 

В небето няма път, пътечка
и няма на какво да стъпиш.
А срещнеш ли пред тебе пречка - 
къде планираш да отстъпиш?

 

А на земята по корем се влача,
по необятния простор все страдам.
Да взема да направя първа крачка -
о, боже, май че вече падам!

© Доля Алексиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??