∞
Със чудни приказки растем от малки...
Разказват те за ангели, русалки...
които пазят хората от зло.
И всеки иска с вяра да живее,
защото в приказките полъх вее
от истинско божествено крило...
И аз отдавна, в детството далечно,
отдавах се на туй вълшебство вечно,
което слушах с пламнали страни.
Тогава в моя детски сън летяха
безбройни нимфи. Нежни феи пяха
и песента им още в мен звъни...
И нека много хора се съмняват
в героите, които обитават
неуловим за сетивата свят...
Аз знам - ще пазя чудните картини,
омаяли ме в детските години,
защото те ме правят по-богат...
∞
© Трънливко Бодливко Todos los derechos reservados