Искал ли си
да ме чакаш
да разкрия
нежността си
пред теб
като
разцъфваща
роза, любими?
Слабостта
и
силата
на душата ми.
Властта ми
над теб
и свободата ти във мен.
И сега
щом съм
вече разцъфнала -
откъсни ме, шептя...
Любими,
душата ми
тъжно повяхва
непогалена от теб!
© Нели Todos los derechos reservados